Behandlinger

Uanset hvad du tror du er, er du så meget mere.

Og uanset hvad du tror du kan, kan du så meget mere.

Søvnløshed

Kniber det med at falde i søvn? Ligger du vågen midt om natten? Tankemylder?

Lad os snakke om hvad der holder dig vågen. Og give dig værktøj til at sove godt.

Du er lige som du skal være

At tænke at du er utilstrækkelig, er en løgn du fortæller dig selv og så finder “beviser” for, som så bekræfter den – og bliver til en ond cirkel. Tanken er ikke sand. Lad os udfordre den.

Hvad du selv kan gøre.

Seksuelle problemer

Vi er seksuelle væsener. Et sundt sexliv – der passer til den du er og det du kan lide – giver glæde der spreder sig til resten af dit liv.

Læs mere om Seksuelle Frihedshypnose her.

Vægttab

Træt af slankekure der virker midlertidigt, men så tager du det hele på igen – og mere? Lad os komme til bunds med dine behov, og rydde op i dine følelser, så du kan blive sund og opnå det varige vægttab der passer til din krop.

Stress

Kører alt for stærkt og du kan ikke følge med? Du har klaret det så fint, men nu er det hele blevet for meget? Det kan ske for os alle. Lad os få et overblik, en handleplan og ro i sindet.

Læs mere om stress her.

Fobier

Om det nu er edderkopper, vandskræk, højdeskræk, angst for at flyve, eksamensangst, nålefobi eller frygt for noget helt andet, kan disse sættes i perspektiv, så de ikke styrer dig mere.

Smertelindring

Først til læge! Smerte er et signal om at noget er galt, og det skal først undersøges. Når lægen har givet grønt lys til anden behandling, så kan jeg hjælpe dit sind med at slippe det unødvendige signal, så du kan få en bedre livskvalitet.

Rygestop

Skal det være nu?

På en skala fra 1 til 10, hvor 10 er højest, hvor motiveret er du for at stoppe?

Når du kan svare 10, så tag kontakt til mig, så jeg kan hjælpe dig med at komme i mål.

Andre udfordringer

Hypnoterapi kan afhjælpe mange forskellige problematikker. Dem du ser her er blot et uddrag. Skriv eller ring til mig, hvis du ikke ser dit problem på siden, så snakker vi om hvordan jeg kan hjælpe dig.

Jeg behandler desværre IKKE følgende, da jeg hverken er læge eller psykolog.

Personer med en psykiatrisk diagnose

Personer med Borderline eller andre personlighedsforstyrrelser

Personer med kompleks traume

 

 

Sådan foregår en session

En hypnoterapibehandling begynder med en målrettet samtale, hvor vi taler om dit problem og især afdækker hvad dit mål er og hvilke ressourcer du har brug for, for at opnå dette. I denne samtale får du chancen for at reflektere over dine tanker og følelser, og se dine udfordringer på en anden måde, så du kan finde løsninger.

Efter samtalen spørger jeg ind til, hvad du ved om hypnose og svarer på de spørgsmål du måtte have. Så sætter jeg dig i hypnose, hvor jeg kan kommunikere med dig på det ubevidste plan, hvor de ressourcer du har brug for, kan findes. Jeg udfører så den forandringsproces der bedst egner sig til dit problem, og jeg giver forslag til nye overbevisninger. Herefter vejleder jeg dig  i at bruge din forestillingsevne, til at opleve hvordan det er anderledes, når du har opnået din ønskede tilstand. Jeg bringer dig herefter ud af hypnose, og vi slutter med at tale lidt om oplevelsen.

Afhængig af din udfordring, er det i nogle tilfælde mere aktuelt at bruge NLP værktøjer i ”vågen” tilstand, dvs. ikke i hypnose. Det kan udføres ved at du blot lukker øjnene så du bedre kan forestille dig det vi laver. Det diskuterer vi i sessionen, og finder frem til hvad der er mest virkningsfuldt for dig, og passer bedst til dit behov. 

Det er vigtigt for os begge at du er motiveret til at skabe forandring, og villig til at kigge ind i dig selv på en kærlig og tilgivende måde, fordi du nu vil have noget andet, end det du hidtil har haft. Det giver de bedste resultater.