Neurografica

Jeg tilbyder også en spændende form for coaching der hedder Neurografica® – en gennemprøvet metode til transformation og til at finde løsninger på udfordringer og opnå mål.

Ingen tegnekundskaber eller talenter er nødvendige.

Du bliver vejledt i at tegne dine udfordringer i form af linjer og forme, og identificere ressourcer og mål. Du farvelægger de større forme og integrerer dem, imens vi taler om din udfordring og hvad elementerne i din tegning betyder for dig.

Gennem tegneprocessen skabes der nye forbindelser mellem neuronerne i hjernen og du udforsker og finder dine egne indre styrker og indre vejledning.

Neurografica® skaber positive fysiologiske forandringer og giver os adgang til vores ubevidste ressourcer, samt forbinder os til ydre ressourcer. Det transformerer og forvandler også vores tankemønstre.

Mød dig selv på en ny og spændende måde!

Neurografica® er udviklet og patenteret af Professor Pavel Piskarev fra Institut for Psykologi og Kreativitet. Moskva Universitet  i 2014.

Klienter siger

“For mig var det rigtig givende. Neurografica giver tid, plads og ro til at arbejde med ens udfordringer. Coachingformen er nænsom og Karen guider én trygt igennem et par sessioner. Pludselig har jeg fundet ressourcer til at håndtere min lydfølsomhed og er langt mindre generet af lyd og støj end før.”

Emma

“Neurografica – det hjælper! Jeg fik løst op for problemet og fandt løsningen via tegningerne. Jeg kan varmt anbefale det.” 

Freja

“Neurografica ved Karen er virkelig god coaching, som giver ro og lethed. Der er som at være i et rum, hvor fokus er helt på min situation, problematik og ikke mindst ønsker. Jeg bliver opmærksom på mine styrker og muligheder, med afsæt i mine udfordringer på godt og ondt. Efter forløbet oplever jeg, at jeg mestrer min situation med styrke og ro, samt træffer gode beslutninger. Det er blid coaching, som medfører mærkbar indsigt. Jeg får lyst til at anvende ordet OPBYGGELIG om Karens terapi, som jeg varmt anbefaler til alle former for problematik og livssituationer, arbejdsmæssigt som privat.”

Leila