Om Karen

 Master Hypnoterapeut

Master NLP Practitioner

Om mig

Som så mange af os, er jeg gået ad flere omveje før jeg nåede frem til hvor jeg er nu. Jeg har været hende der ikke kunne sige nej. Hende der ikke troede hun kunne.  Indtil jeg traf hypnoterapi, og fandt min stemme og min styrke. Tænk, de lå der hele tiden, jeg kunne bare ikke finde dem frem.

Jeg blev så begejstret at jeg besluttede mig for at blive uddannet i det. Det giver mig enorm glæde, at kunne give det som hjalp mig så meget, videre til andre. Jeg vil meget gerne også hjælpe dig, med at finde, eller genfinde, din styrke, og alt det du er, og kan. 

Min filosofi

Du har, inden i dig selv, evnen til at skabe den forandring du ønsker i dit liv. Jeg har stor respekt for dit underbevidste sind og hypnose og har tillid til at det er en nøgle til forandring.

Vi har hver især de evner og færdigheder vi har brug for, inde i os selv, men adgangen til dem kan være uhensigtsmæssigt dækket til, af vores ophobede erfaringer og indlærte overbevisninger.

Når vi, i hypnoterapi og med NLP, arbejder med disse og afdækker dine styrker og evner, kan vi sammen skabe den forandring du ønsker.

Min tilgang

Jeg møder dig hvor du er

Med respekt for alt det du er og den virkelighed du kommer med. Med en tro på at du har allerede har de evner du har brug for, vi skal bare finde dem frem. 

Min opgave

… er at skabe et miljø, hvor du føler dig tryg til at reflektere over dine erfaringer og følelser, og turde udfordre dine tanker, med selvkærlighed og accept.

Din opgave

… er at være motiveret til at opnå forandring og deltage aktivt. Sådan kan vi bedst nå frem til nye løsninger.

Uddannelse

Certificeret Master Neuro Hypnoterapeut og Master NLP  practitioner fra Hypnoseskolen i Århus/København, en førende hypnose skole i Danmark.

Certificeret Neurographica (tegneterapiform) Specialist fra Neurographic Academy i Seattle, USA.

Sygeplejerske (almen, jordemor og psykiatri) fra Sydfrika.

Tidligere Erfaring

Sygeplejerske i psykiatrien i Sydafrika.

Klinisk koordinator for et farmaceutisk forsknings institut.

Leder af et aktivitetscenter for fysisk og psykisk handicappede.

IT underviser og programmør. 

Livets skole

Jeg er mor til 2 voksne børn.

Jeg har boet i Sydafrika i 43 år. I 2015 besluttede jeg at sælge alt dernede og flytte hjem til Danmark. Jeg skulle noget andet. Det er skønt at være tilbage.

Jeg laver kunst i min fritid.

 

Marianne Smidt Smidts forandringsterapi

Min kollega i Birkerød: Marianne Smidt

Er du i Birkerød eller omegn og foretrækker fysisk fremmøde? Så kan jeg varmt anbefale min dygtige kollega Marianne. Find hende på Smidts Forandringsterapi.

Den metakognitive podcast

Min kollega i Aarhus: Kim Oechsle

Jeg deltager som klient på min dygtige kollega Kim Oechsles podcast. Lyt med her:

Session 1-1      Session 1-2