“Jeg vil gerne være mindre angst”.

”Jeg vil ønske jeg ikke spiste mig så meget”.

”Jeg vil ikke stresse så meget”

At sige disse ting til dig selv, er som at sige ”Jeg vil ikke købe en billet til Aalborg”. Dit ubevidste sind forstår ikke hvor du vil hen, hvis du ikke giver det et specifikt, positivt mål. Disse udsagn virker ikke fordi de er væk fra motiveret. Hvis du ikke vil være angst, hvad vil du være i stedet for? Hvad er modsætningen til at spise for meget? Eller at stresse så meget?

Hvis du kun fortæller hvad du gerne vil væk fra, giver du ikke nogen retning til dit ubevidste sind. Tværtimod. Dit ubevidste sind hører ordene ”angst”, ”spise meget” og ”stresse meget” og fordi det ubevidste sind opfatter bogstaveligt, tror det er det du vil have. Det forstår ikke ordet “ikke”.

Giv hellere retningen du vil hen imod og som er positivt formuleret. Så forstår dit ubevidste sind hvor du vil hen og vil arbejde med dig hen imod det. ”Jeg vil gerne være mere rolig”, ”jeg vil gerne spise sundere”, ”jeg vil gøre en ting af gangen” kunne være modsætninger, afhængig af hvad du gerne vil opnå.

Tænk nøje over hvor du gerne vil hen og giv den tanke din energi og opmærksomhed. Så ved dit ubevidste sind hvad du vil have, og hvor du vil hen imod, og ikke hvad du vil væk fra.

Nyd din retning og dine mål!